Alla barn fick idrotta utom Frank, för han var pank.

Bild

Allt fler ungdomar slutar idrotta har Ekot rapporterat de senaste dagarna.
– Spontanidrott, öppna träningar och blandade åldersgrupper är några av de åtgärder som Smålandsidrotten satsar på nu från årsskiftet för att locka tillbaka de unga till idrotten.

I Solna börjar man året med att införa avgifter för barn och ungdomsidrotten. Träningstider för unga har hittills varit avgiftsfria vid Solna Stads idrottsplatser och hallar.

Genom att börja ta betalt av barn och ungdomar kommer tillgängligheten till kommunens idrottsanläggningar att öka, skriver Marianne Damström Gereben, ordförande Kultur- och fritidsnämnden (FP) och Anders Ekegren, ordförande Stadsbyggnadsnämnden (FP) på partibloggen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Alla barn fick idrotta utom Frank, för han var pank.

  1. Jerry skriver:

    ”Genom att införa avgifter så ökar tillgängligheten” är en ekvation som bara vissa politiker får att gå ihop. GÖR OM, GÖR RÄTT!

  2. Tobias skriver:

    Den första april ifjol gick Swedbank ut med en helsidesannons i DN med budskapet att man givit barnen det finaste man har nämligen den nya arenan i Solna. Jag alltså att man bytt namn på den till Friends. Vet fortfarande inte om det var ett skämt. Vet ni?

  3. Elisabet skriver:

    Vänta litet, har jag förstått det rätt så ska tillgängligheten till barns- o ungdomsidrott ÖKA om man höjer priset? Aah, just det de sade ju inte för VILKA den skulle öka…!

Lämna en kommentar