Rent spel i Solna

Fair play Solna

Man kan förstå att intresset inte var på topp. Anders Ekegren (fp) reste sig gick. Lars-Erik Salminen (m) ägnade sig åt en kolorerad broschyr. Solnas starke man Pehr Granfalk (m) undersökte utbudet i sin iPad. Så såg det ut när Martin Eliasson (s) presenterade sin motion om whisleblowerfunktion i Solna vid senaste kommunfullmäktigemötet.

Korruption har ju aldrig varit något problem i Solna.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rent spel i Solna

 1. Anonym skriver:

  SVTs Uppdrag granskning skrapade på ytan men mer insyn vill (m)akthavarna inte ha.
  T.ex. en intern utredning ger knappast svar på frågan: Varför har hemlösa blivit fler under tiden försörjningsstödet har minskat i Solna.
  ”Sedan mamman blev sjuk 2010 har Lars ensam bott i lägenheten. Vid ett antal tillfällen har inte inbetalningen skett i tid, den har kommit in några dagar för sent, delvis beroende på socialtjänstens handläggning…
  Signalisten är alltså en allmännyttig bostadsstiftelse, och ska givetvis, liksom vilken hyresvärd som helst, försäkra sig om att få in hyran i rätt tid. Men Signalisten hjälper nu till med att ytterligare förstärka utanförskapet. Lars har, som Signalisten vet, särskilda behov men man kastas bara ut i kylan. Vad som händer är att Signalisten samtidigt skickar problemet vidare till en annan av stadens verksamheter – Socialtjänsten. De ska nu, förutom vanligt stöd till Lars dessutom se till att han får ett nytt boende”

  http://musketorerna.org/vraks-efter-50-ar/

 2. Tobias skriver:

  Salminen – Sveriges gladaste pensionär! Hoppas han hittar något fint att köpa i broschyren. Det är ju vi solnabor som betalar http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/hoga-pensioner-till-solnapolitiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s