Vändplan blev till slukhål

Nyligen avslöjades att Solna stad inte hade bygglov när man anlade en vändplan vid Råstasjön.
Kommunen återställde området och sade då att det inte orsakat några större ekonomiska förluster.
Nu har har notan för svartbygget kommit. Fyra hundra tusen (400 000) kronor slukades ur kommunens budget.

Slukhål Solna

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vändplan blev till slukhål

  1. Tobias skriver:

    Vi får se det som en installation. Ett konstverk.

  2. Gunnar skriver:

    Enligt Solnas borgerliga majoritet så är solnaborna väldigt nöjda med det dom får för varje skattekrona…..

  3. Yvonne skriver:

    att återställa kostar ännu mer samt eventuella miljöpåverkan som inte går att återställa

  4. Tobias skriver:

    På svt: Enligt Solna stad har den här missen heller inte orsakat några större ekonomiska förluster….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s