-Ropen skalla, parkering åt alla !

Det har knappast undgått någon att det finns ett massivt missnöje med förskolorna bland Solnas föräldrar. Men det finns ett undantag. Kommunalrådet Magnus Nilsson (m) ordförande i miljö och hälsoskyddsnämnden har inte hört något. ”Alla är supernöjda, faktiskt”, skriver kommunalrådet om situationen på förskolorna. Däremot har Magnus Nilsson hört många som klagat på bristen på parkeringsplatser. ”Det är det enda folk klagar på i Solna” enligt Magnus Nilsson.

solna moderaterna Magnus Nilsson

 

 

magnus nilsson klagomål

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till -Ropen skalla, parkering åt alla !

 1. Linda de Besche skriver:

  Magnus Nilsson ser dock enbart till enkäter där frisvaren inte kommer fram utan bildar sin uppfattning på att föräldrar är nöjda med pedagogerna som sliter för att våra barn ska ha det bra även fast personalen går på knäna. Man pratar duktigt om hur sjukfrånvaron har minskat men inget om hur sjuknärvaron har ökat.

  Det bästa sättet är idag i Solna kommun, att inte äga någon bil. Parkeringsavgift dygnet runt (dyrare än i stan), otroliga bilköer samt avstängningar vid evenemang på arenan. Jag vet fler som väljer att avskaffa bil. Vem vill sitta i timlånga köer? Idag kan man enkelt handla med kollektiva medel samt om man behöver göra tyngre matinköp så kan man göra detta på nätet, det är faktiskt inte dyrare.

  Det är viktigt att man går ut i det verkliga livet och hör sig för hur det EGENTLIGEN är.

 2. magnusn2014 skriver:

  Det är hederligt att vår anonyme bloggare här att lägga upp skärmdumpen, så att folk kan se vad jag verkligen skrev. Och så är det. När man frågar vanliga medborgare är det sällan de riktar någon allvarlig kritik mot barnomsorgen. Tvärt om. De bekymrar sig över trafiken och att det är svårt att hitta parkering. Detta är i sin tur en följd bland annat av att folk bor kvar i Solna när de fått barn. Men barnen medför också ett ändrat beteenden. Unga barnlösa par som inte äger bil förvandlas till något äldre föräldrar som upptäcker att bilen ger ökad livskvalitet. Det är skillnad på att vara ung singel som mest shoppar lite frukostmat i cykelkorgen, jämfört med att vara en eller två barn som förbrukar lastpallar med blöjor mm.
  MVH
  Magnus Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s