Klipp & klistra med Klippfalk

Samuel Klippfalk älskar bad 2 (kopia)

Vi har fått ett nytt kommunalråd i Solna. Samuel Klippfalk tog för en tid sedan över som Kristdemokraterna ansikte utåt och blev även ordförande för Omvårdnadsnämnden.

Till skillnad från sin företrädare, färgstarka Malin Appelgren, har Samuel Klippfalk inte gjort något större väsen av sig sedan han tillträtt. Hans flesta inlägg i sociala medier har handlat om var han befinner sig någonstans eller att han träffar någon annan Kristdemokrat i ledande ställning.

Det var därför med stort intresse vi såg att Klippfalk skrivit en debattartikel i tidningen ”Mitt i Solna” för ett par veckor sedan. Äntligen skulle vi få veta lite om hans politiska åsikter och vad han vill bedriva för politik.

Det visar sig Klippfalk  brinner för att vi ska ordna ett nytt utomhusbad i Solna. Och ja, En sån här sommar vill vi ju bara glömma kommunala angelägenheter och problem och svalka oss med ett dopp.

När vi läste vidare kändes dock texten bekant. Vid närmare koll visade sig att Klippfalk publicerade exakt samma text i samma tidning för ett år sedan. Ett par rader hade ändrats i början av artikeln men i övrigt var det ingen skillnad.

Vad Solna Nyheter kunnat hitta har inte Klippfalk gjort något konkret eller tagit några initiativ för att Solna ska får ett nytt bad sedan debattartikeln publicerades förra gången.

Samuel Klippfalk om bad

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s