Om Solna Nyheter

Solna Nyheter tar dig bakom kulisserna i det politiska livet i Solna.Har du en nyhet, bild eller annat som bör komma fram i ljuset? Tipsa redaktionen: solnanyheter@gmail.com

Solna Nyheter är ett politiskt oberoende organ för nyheter om Solna och framförallt politiken i Solna. Solna nyheter ska ge seriösa kommentarer kring aktuella händelser i området och främja en saklig debatt kring pågående ärenden. De satiriska bilderna sätter fingret på de mer absurda delarna av politiken i Solna.

Annonser

6 kommentarer till Om Solna Nyheter

 1. Edvin Rude skriver:

  Hej, bra med tummen i ögat på våra skämt till politiker. Ett tips till debatt är maii of scandinavia. ”investeringen kommer säkert med all säkerhet bli ett nytt slukhål i den kommunala budgeten. Helt analogt med överetableringen av arenor i sthlm så har vi en veritabel överetablering av köpcentra. Flera av shoppingladorna i närområdet har idag problem med ekonomin. För några år sedan räknade någon ut att beståndet av köpcentra var dimensionerade för en befolkning på 60 miljoner. Dessutom verkar vi även fortsättningsvis ha ett mycket stort efterfrågeunderskott, det är just efterfrågeunderskottet som utgör det största hindret för att världsekonomin ska återhämta sig.
  Alltså snart kommer nästa käftsmäll för skola och omsorg, givetvis ska vi rösta bort partier som är förknippade med korruption, NPM och alltså inte har solnabornas bästa för ögonen.

 2. Johan skriver:

  Ni kanske redan har grävt och vet, därför frågar jag er först.
  Hur mycket har Sllna Stad spenderat på Friends Arena fram till idag? Hur mycket till kommer man att få pytsa in för att täcka underskott?
  Hur mycket har Signalisten(styrs av kommunen) förlorat de senaste åren på att missköta Bergshamra Torg i uteblivna hyresintäkter? Till på köpet sämre service.
  Stämmer det att Solna stad har fördyrat byggnaden av tvärbanan och betalat ur egen ficka för detta?
  Vad kostar tex en ledande politiker oss Solnabor, ta Ekegren/Arionsom exempel och jämför vad en barnskötare kostare( även arbetsgivaravgifter/löneförmåner/utgifter som luncher mm).

 3. Frans skriver:

  Hur kan man följa er via Facebook?

 4. Solna Nyheter skriver:

  Hej, Tryck på knappen ”följ” längst upp på sidan så kan du följa bloggen. / red

 5. Elisabet skriver:

  Hej
  Hur kan man prenumerera på bloggen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s