Solna först in i framtiden

Renoveringar och reparationer av skolor och förskolor i Solna som skulle ha gjorts för ett par år sedan är fortfarande inte är påbörjade. Stadens revisorer klagar på det bristande fastighetsunderhållet och föräldrar uttrycker sitt missnöje.

Men lugn kära Solnabor. Allt kommer att bli så mycket bättre så snart Solnas starke man, kommunstyrelsens ordförande, Pehr Granfalk (m) fått igenom sina visioner. I husorganet ”Mitt i Solna” talar han om den ljusnande framtiden:

Redan år 2030 kan Huvudstaleden byggas in i en tunnel om Pehr Granfalk lyckas i förhandlingarna med Trafikverket.

Inte nog med det. I går visade Alliansen på ytterligare handlingskraft genom att skriva en debattartikel i Dagens Nyheter, så snart kommer det nog att ordna sig med tunnelbana till Arenastaden också. Det krävs bara att Socialdemokraterna i landstinget vinner nästa val. Eller att man får Moderaterna i landstinget som är emot tunnelbanebygget att byta spår.

Andra framtidsdrömmar som Granfalk berättar om i ”Mitt i”  handlar om både växthus och radhus på taken i Hagalund och bortglömda stadsdelar som ska ges ett ”välbehövligt lyft”

Framtidsstaden Solna

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar